MALMÖ

Skånes Sportskola för 4-6 åringar

Här tränar vi

Skånes sportskola bedriver sin verksamhet i gymnastiksalar kopplade till de kommunala skolorna i din stad. För mer
information om vilka dagar och tider som är bokningsbara
se längre ner på sidan eller på bokningssidan.

Så här tränar vi

Alla pass har liknande upplägg men med olika moment från vecka till vecka. Träningspassen har djurtema med olika hinderbanor samt en saga kopplad till veckans tema. Genom de åtta veckorna kommer vi leka oss igenom de fysiska grundegenskaperna såsom balans, koordination, rörlighet, styrka och snabbhet!

 

Inför passet

Barnen behöver vara ombytta för inomhusaktivitetet, rena skor eller sockiplast funkar utmärkt. Vi vill helst inte att de är barfota eller endast har strumpor. Strumpor blir hala och ont i tån om man blir trampad på barfota fötter. 

Fylld vattenflaska behövs, skriv gärna barnets namn på flaskan. 

Våra ledare

Alla våra ledare är specialutbildade för just Skånes Sportskola. De är positiva, entusiasmerade och tar stort ansvar. Deras fokus ligger på att inkludera och skapa rörelseglädje för alla barnen! Alla ledare har genomgått kontroll mot polisens belastningsregistret för föreningar.

Föräldrar

Med erfarenhet sedan tidigare så kommer föräldrar inte tillåtas inne i våra gymnastiksalar då det ibland kan ta fokus från våra deltagande barn. Föräldrar får givetvis gärna vänta i närliggande omklädningsrum. Undantag görs första tillfället då man kan få var med i lokalen i den inledande delen.

Söndagar 11:00 – 11:45

Start 15/10

Annebergsskolan

Annebergsgatan 1B, Malmö

Inkludera alla

Inkludera alla efter deras förmåga

Det finns inga fel

Det finns inga fel men det finns många rätt

Glädje i centrum

Rörelseglädje står i centrum

Gemenskap

Gemenskap formas genom ledarnas engagemang

MAI är den lokala arrangören och är en av Sveriges största friidrottsföreningar, du kan läsa mer om MAIs verksamhet på hemsidan www.mai.se. Har du frågor om Skånes Sportskola i Malmö är du välkommen att kontakta oss via e-post malmo@skanessportskola.se 

Skånes Sportskola är framtaget av friidrottsföreningarna MAI och IFK Lund. Dessa två föreningar har stor kunskap om hur man bedriver träning för barn- och ungdomar. Tillsammans har de nu skapat detta unika koncept med fokus på att utveckla ert barns snabbhet, styrka, balans och koordination genom glädje och lek.